Vaikų sveikatos metams – kelionė po “Dantukų šalį”!

Šį savaitgalį lapkričio 21-23 dienomis Litexpo rūmuose organizuojamoje parodoje “Vaikų šalis” veiks “Dantukų klubas”, kurį šiais metais globoja ir Lietuvos Respublikos odontologų rūmai. Į renginį kviečiami visi Lietuvos vaikai, norintys turėti gražius ir sveikus dantis.
 
“Dantukų klube” vaikai išmoks, kaip prižiūrėti ir valytis dantis, kaip taisyklingai maitintis, kaip išsaugoti gražią šypseną visą gyvenimą. Sužinos, kurie maisto produktai “slepia” cukrų, o kurie yra saugūs ir saugo dantis nuo baisiausios dantų ligos – ėduonies. Kartu su vaikais “Dantukų klube” kviečiami apsilankyti ir tėveliai, broliai, seserys, močiutės ir seneliai. Visos kelionės metu talkininkaus profesionalūs gidai.
 
Visi apsilankę “Dantukų klube”, gaus antspauduotą sertifikatą, kuris patvirtins sukauptas žinias apie dantų ėduonį, taisyklingą dantų valymą ir sveiką mitybą.
 
Išankstinė registracija “Dantukų klubo” nariams nėra būtina. Svarbiausia gera nuotaika ir siekis keliauti kartu norint sužinoti apie burnos sveikatos svarbą.
 
“Dantukų klubas” veiks lapkričio 21-22 dienomis nuo 10 iki 19 valandos, lapkričio 23 diena nuo 10 iki 17 valandos.
 
Tapkite mūsų ambasadoriais skleidžiant žinią, kad reikia prižiūrėti savo dantis! Siekime, kad Lietuvos piliečiai šypsotųsi!

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.