Profilaktikos renginys vaikų socialinės globos namuose

Šių metų balandžio 9 d. Vilniaus Minties vaikų socialinės globos namuose švietėjiškame profesijų vakaro rengininyje, mokyklinio amžiaus vaikams buvo leista susipažinti su odontologija ir jos svarba.

 Savo specialybių džiaugsmais, vargais, patrauklumu ir meile darbui dalinosi ir į smalsius vaikų klausimus atsakinėjo: istorikas - rekonstruktorius, dailininkė, poetė bei 1 - ojo policijos komisariato atstovė.

Pasakojimai vaikams apie odontologo darbą, kasdieninį jų tikslą išlaikyti pacientų gerą burnos higieną, kad sveiki ir sutaisyti dantys leistų ne tik mėgautis maistu, bet ir džiaugtis gražia šypsena, susilaukė didelio vaikų susidomėjimo. Šventę dar labiau pagyvino savanorių gyvos muzikos pasirodymai. Nuotaikingi vedėjai, tikros ir įdomios istorijos iš pirmų lūpų, smalsių vaikų rankų - klausimų miškas ir dantukų priežiūros dovanėlės - pavykusio ir smagaus vakaro rodikliai!  Padovanojęs šypseną vaikui, gali priversti jį bent lūpų kampučiu šyptelti atgal. Visi susirinkusieji dėkojo Odontologų rūmams už gautus prizus ir galimybe susipažinti su odontologo specialybe. 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.