Odontologų ir burnos priežiūros specialistų teniso pirmenybės Nidoje

Šių metų birželio mėn. 1-2 d. Nidoje įvyks šešioliktosios Lietuvos odontologų (moterų ir vyrų) teniso pirmenybės Nida Open 2018.
 
Moterų varžybos vyks vienoje amžiaus grupėje, o vyrų – dvejose: pirmoje – vyrai iki 50 m., antroje – vyrai virš 50 m. amžiaus. Pirmenybėse kviečiame dalyvauti  ir burnos priežiūros specialistes bei specialistus: dantų technikus, odontologų padėjėjus ir burnos higienistus.
Pirmenybėms teisėjaus Viktoras Kriukovas (Nida). Pirmenybių atidarymas įvyks birželio mėn. 1 d., penktadienį, 9 val. Valstybės sienos užkardos Nidos pasienio posto kortuose, iš karto po jo prasidės varžybos. Pirmenybių metu turėsite galimybę prisijungti prie Lietuvos odontologų teniso klubo gretų. Registruotis į pirmenybes galima nuo dabar iki š.m. gegužės mėn. 26 d. 24 val. SMS žinute į tel.: 8-698-80757 arba elektroniniu laišku į pašto dėžutę: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., nurodant vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, mobiliojo telefono numerį ir gyvenamąją vietą. Gavę paraišką Jums atsiųsime patvirtinimą apie registraciją. Gegužės mėn. 26 d. yra ir paskutinė atsisakymo dalyvauti pirmenybėse data, jeigu buvote užsiregistravę anksčiau ir, pasikeitus aplinkybėms, negalėsite atvykti. Po gegužės mėn. 26 d. užsiregistruoti į šių metų pirmenybes nebus galimybės. Burtų traukimas ir lentelių sudarymas įvyks gegužės mėn. 31 d. , ketvirtadienį, 18 val. Centro kortų pavėsinėje. Po to, apie 19 val., ten pat įvyks VšĮ „Odontologų teniso klubas“ atąskaitinis-rinkiminis susirinkimas. Visus norinčius ir galinčius maloniai kviečiame atvykti ir dalyvauti. Gyvenamuoju plotu pirmenybių dalyviai ir svečiai apsirūpina patys. Numatomas starto mokestis: VšĮ „Odontologų teniso klubas“ nariui, sumokėjusiam nario mokestį (100 eurų) už šiuos metus  – 45 eurai, ne klubo nariui – 90 eurų. Po varžybų įvyks dalyvių apdovanojimas ir šventinis banketas (banketo kaina įskaičiuota į starto mokestį). Į pirmenybes taip pat širdingai kviečiame atvykti sirgalius ir rėmėjus!
 
Kolega, padėk antgalį, paimk raketę ir atvažiuok į Nidą – nesigailėsi! Iki susitikimo Nidoje!
 
Renginio organizatorius doc. Juozas Jonaitis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.