Dantų technikės Kristinos Staniulytės paroda "Pirmasis tryliktukas"

 
Š.m. rugsėjo 30 d. LR odontologų rūmuose, Rūmų narė dantų technikė Kristina Staniulytė pristatė savo tapybos darbų parodą "Pirmasis tryliktukas". Parodą sudaro pirmieji 13 darbų. Tai ir kopijos, ir pirmtakų replikos ir kitų autorių įkvėpusių Kristiną idėjų interpretacijos, ir originalūs autoriniai darbai. Visi paveikslai puošia artimųjų, draugų bei kolegų interjerus, džiugina jų akis bei širdis. Parodos pavadinimas reiškia, kad tai pradžia, pirmas atsivėrusio ilgo ir kūrybingo kelio žingsnis.
Pasak dantų technikės Kristinos Staniulytės, "galvoje nuolatos kirbėjo mintis kaip nors save realizuoti, įprasminti. Tądien prieš akis lyg lemties ženklas pasirodė skelbimas apie tapybos pamokas. Pamaniau, jog reikia bandyti. Prarasti juk nėra ko, o gal bus smagu".
 
Parodos pristatymo metu autorę sveikino Rūmų Tarybos pirmininkas A. Šeikus, Tapybos mokytoja Viktorija Starygina, šeima, artimieji, kolegos ir bičiuliai.
 
LR Odontologų rūmai džiaugiasi, kad Rūmų narė dantų technikė Kristina Staniulytė pasirinko Rūmus savo pirmosios tapybos parodos pristatymui. Linkime jai sėkmės kūrybiniame procese!
 
Parodą galite aplankyti LR odontologų rūmuose (J. Jasinskio g. 16, Vilnius) nuo pirmadienio iki penktadienio 9.00 - 16.30 val.
 
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.