Karantino nutraukimas ir atnaujinta informacija dėl COVID-19 ligos profilaktinių tyrimų 

Pasibaigus kone 8 mėnesius galiojusiam karantinui, Odontologų rūmai atnaujino pavyzdinę profilaktinių įstaigos darbuotojų tyrimų dėl COVID-19 ligos organizavimo tvarką.

Svarbiausia informacija dėl 2021-07-01 pakeitimų:

Paskiepytiems asmenims nereikės atlikinėti profilaktinių tyrimų net ir praėjus 180 dienų po vakcinacijos (panaikintas 180 dienų terminas).

Informacija dėl karantino nutraukimo:

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad nutraukus karantiną nebuvo įvesti jokie pakeitimai, susiję su odontologinių paslaugų teikimu pacientams. Tai reiškia, kad ir toliau Įstaigoje privaloma:

  1. Pildyti epidemiologines anketas (tiek pacientams, tiek darbuotojams (net ir pasiskiepijusiems/persirgusiems COVID-19 liga));
  2. Matuoti temperatūrą (tiek pacientams, tiek darbuotojams);
  3. Dėvėti asmens apsaugos priemones (nesikeitė nei AAP lygiai, nei pati apranga).

Įstaigoms, tapusioms Odontologų rūmų narėmis, pavyzdinis Tvarkos šablonas yra atsiunčiamas asmeniškai.

Jeigu Jūsų įstaiga yra tapusi Odontologų rūmų nare, tačiau atnaujintos Tvarkos negavote – susisiekite su Odontologų rūmų teisininke Ieva Korzikaite el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (rašydami būtinai nurodykite įstaigos kodą).

Informaciją, kaip Jūsų įstaigai tapti Odontologų rūmų nare, rasite čia: https://bit.ly/2OvDPoq

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.