• Į pradžią
  • Apie Rūmus
  • Naujienos
  • Kviečiame susipažinti su konferencijos „Lietuvos radiacinės saugos infrastruktūros 25-erių metų pasiekimai ir iššūkiai“ programa 

Kviečiame susipažinti su konferencijos „Lietuvos radiacinės saugos infrastruktūros 25-erių metų pasiekimai ir iššūkiai“ programa 

Radiacinės saugos centras primena, kad 2022 m. spalio 6 d. kartu su Lietuvos radiacinės saugos draugija organizuoja nuotolinę konferenciją „Lietuvos radiacinės saugos infrastruktūros 25-erių metų pasiekimai ir iššūkiai“, skirtą Radiacinės saugos centro 25-erių veiklos sukakčiai paminėti.

Konferencijos metu bus aptariami reguliuojamosios kontrolės, apšvitos stebėsenos, radiacinės ir fizinės saugos specialistų rengimo, avarinės parengties, branduolinės energetikos objektų radiacinės saugos ir naujų technologijų diegimo medicinoje klausimai.

Su konferencijos „Lietuvos radiacinės saugos infrastruktūros 25-erių metų pasiekimai ir iššūkiai“ programa galite susipažinti čia.

Registracijos į konferenciją nuoroda: https://bit.ly/3RmlA0g (registracija iki spalio 4 d.). Registruojantis prašome naudoti Google Chrome naršyklę.

Prisijungimo į konferenciją nuorodą užsiregistravusiems dalyviams atsiųsime spalio 3–4 d.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.