SAM kviečia dalyvauti nacionalinėje apklausoje dėl profesinės kvalifikacijos tobulinimo planavimo ir finansavimo

Dalinamės kvietimu dalyvauti Sveikatos apsaugos ministerijos parengtoje apklausoje. Ją rasite čia: https://forms.office.com/r/gf9XaDNRVB

SAM prašo iki 2022 m. spalio 24 d. išsakyti savo nuomonę apie dabartinę profesinės kvalifikacijos kėlimo tvarką ir kokybę.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad dalis klausimų pateikiami siekiant sukurti kompetencijų tobulinimo modelį. Jis taptų privalomas visiems sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistams.

SAM kviečia išsakyti savo nuomonę dėl šių klausimų:

  • Ar sveikatos apsaugos darbuotojams reikėtų pasirengti asmeninius profesinės kvalifikacijos tobulinimo metinius planus?
  • Kokias pareigas einantis asmuo turėtų derinti su sveikatos apsaugos darbuotoju profesinės kvalifikacijos tobulinimo metinius planus: vienas iš įstaigos vadovų, tiesioginis vadovas, naujai sukurta pareigybė (pvz., mentorius), kolega;
  • Ar norėtumėte vykdyti veiklas (tyrimus), kurios (kurie) būtų susijusios (-ę) su profesinių kvalifikacijų tobulinimu, pvz., mokyti, vertinti kursų kokybę ir pritaikomumą, audituoti klinikinę praktiką, teikti rekomendacijas, numatyti gaires ir panašiai?
  • Ar norėtumėte turėti tokią platformą, kurioje kolegos ir (ar) pacientai galėtų pateikti Jums asmeninius anoniminius profesinės veiklos vertinimus?
  • Ar norėtumėte turėti galimybę pateikti anoniminius veiklos vertinimus savo kolegoms, jeigu atsakymai būtų prieinami tik kolegai ir (ar) mentoriui?

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.