Kulautuvoje ir Palemone pakartotos pamokos vaikams apie burnos priežiūrą

Marijos Krikščionių Pagalbos Dukterų Institute Palemono mikrorajone Kaune bei Kulautuvos pagrindinės mokyklos dieno centre įvyko atgalinio ryšio susitikimas, organizuojamas Odontologų rūmų profilaktinės programos „Burnos ir dantų priežiūra“, skirtos socialinių įgūdžių stokojančių šeimų vaikų burnos sveikatos gerinimui.

Susitikimo metu burnos priežiūros specialistė Gabija kartu su vaikais atnaujino įgytas žinias pasitelkdami testines užduotis bei muliažus, įsivertino ir tobulinosi dantų valymosi techniką, laiką bei judesius. Aptartos ir papildomos individualiai burnos higienai reikalingos priemonės, tokios, kaip dantų siūlas. Taip pat su vaikais diskutuota apie sveiko maisto naudą.

Užsiėmimo metu akcentuota reguliarių profilaktinių vizitų pas gyd. odontologą ar burnos higienos specialistą svarba. Pamokėlių pabaigoje kiekvienam iš vaikų įteikti individualios burnos higienos reikmenys – dantų pasta ir dantų siūlas.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.