2020 m. rugsėjo 21 d. nuotolinio Tarybos posėdžio apžvalga

Dėl Lietuvoje blogėjančios situacijos, susijusios su COVID – 19 virusu, Taryba sprendė klausimą dėl Rūmų narių įgaliotinių susirinkimo (konferencijos) ir tarptautinio kongreso organizavimo Druskininkuose 2020 m. rugsėjo 25-26 dienomis. Keltas klausimas, ar Rūmai yra pasirengę užtikrinti renginio dalyvių ir organizatorių saugumą, atstumus tarp dalyvių, aprūpinti renginio dalyvius kaukėmis, dezinfekcinėmis priemonėmis, informaciniais pranešimais. Taryba balsavimu pritarė, kad esant ekstremaliai situacijai Lietuvoje, Rūmų narių įgaliotinių susirinkimas (konferencija) ir tarptautinis kongresas būtų organizuojamas 2020 m. rugsėjo 25-26 d. Druskininkuose. Nagrinėtas klausimas, ar organizuoti kongreso vakaronę (kaip koncertą), keisti vakaronės formatą ar vakaronės visai atsisakyti?
 
Taryba, sunerimusi dėl koronaviruso COVID-19 plitimo ir atsižvelgusi į esamą situaciją šalyje, aptarusi galimas grėsmes, nutarė organizuoti Rūmų narių įgaliotinių konferenciją (susirinkimą) ir Tarptautinį kongresą „Odontologijos kompasas 2020“ (toliau - Renginys), užtikrinant maksimalų Renginio dalyvių ir organizatorių saugumą, dalyvių srautų valdymą, saugaus atstumo laikymąsi, aprūpinimą asmens apsaugos ir dezinfekcinėmis priemonėmis.
 
Taryba, sunerimusi dėl koronaviruso COVID-19 plitimo ir atsižvelgusi į esamą situaciją šalyje, aptarusi galimas grėsmes, nutarė keisti Tarptautinio kongreso „Odontologijos kompasas 2020“ vakarėlio formatą, organizuojant tik koncertą lauke prie restorano-muzikinio klubo DRUSKININKŲ KOLONADA, registruojant į koncertą atvykstančius dalyvius.
 
Atsakingoji sekretorė J. Baltūsienė Tarybą supažindino su Prezidiumo nutarimais. Nuo 2020 m. liepos 31 d. Tarybos posėdžio buvo priima 20 prezidiumo nutarimų. Taryba, susipažinusi su Prezidiumo nutarimais, priimtais nuo 2020-07-31 iki 2020-09-21, nutarė jiems pritarti.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.