KAIP ORGANIZUOTI ODONTOLOGINIŲ PASLAUGŲ TEIKIMĄ IR ODONTOLOGINIŲ KLINIKŲ VEIKLĄ KARANTINO LAIKOTARPIU?

Gerbiami Lietuvos Respublikos odontologų rūmų nariai,
 
Informuojame Jus, kad Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 kovo 14 d. nutarimu Nr. 207 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“:
(i) Lietuvos Respublikoje paskelbtas trečias (visiškos parengties) civilinės saugos sistemos parengties lygis;
(ii) nustatytas karantinas šalies teritorijoje nuo šios nakties (2020 m. kovo 16 d. 00 val.) iki 2020 m. kovo 30 d. 24 val.
(iii) įvestas specialusis karantino režimas, susijęs su sveikatos priežiūros paslaugų, įskaitant odontologijos paslaugas, teikimu pacientams. 3.4.4. Odontologijos paslaugų teikimo atidėjimas, išskyrus būtinosios medicinos pagalbos užtikrinimą.
 
Rūmai, besirūpindami savo nariais ir siekdami prisidėti prie jų veiklos tvaraus ir nuoseklaus organizavimo, bendradarbiaudami su Rūmų teisės patarėjais parengė tikslinę informaciją, kaip elgtis esamoje situacijoje – kaip organizuoti veiklą, kokius įsakymus priimti, ką sakyti pacientams ir pan.
 
Tikimės, kad ši medžiaga Jums bus naudinga. Jeigu turėsite klausimų, prašome susisiekti su Rūmais telefonu 869945384 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.