Odontologinė praktika: pirmieji žingsniai

Nauja „Odontologai pataria“ diskusija „Odontologinė praktika: pirmieji žingsniai“ bus skirta odontologijos ir burnos priežiūros studentams, baigiantiems studijas ir ketinantiems pradėti profesinę karjerą. Diskusija vyks birželio 17 d., 18:30 val.

Lietuvos sveikatos sistemoje kasmet priimama labai daug ir pačių įvairiausių teisės aktų, reguliuojančių paslaugų teikimą ir santykius su pacientu. O kur dar darbo teisės klausimai, buhalterinės apskaitos ir mokestinių prievolių reikalavimai, kainodaros ir reklamos sąlygos.

Kokį kelią rinktis – tapti samdomu darbuotoju ar pradėti nuosavą verslą? Ką reikia žinoti ketinančiam pradėti profesinę karjerą, prieš priimant svarbų savo gyvenimo sprendimą?

Šias temas ir dar daugiau paliesime diskusijoje su Medicinos teisės ekspertu, Gyvybės mokslų praktikos vadovu Andrej Rudanov.

Kaip dalyvauti diskusijoje? Ji – nemokama ir bus transliuojama LR odontologų rūmų „Facebook“ paskyroje: http://bit.ly/3e61c2r. Transliacijos metu žiūrovai galės užduoti rūpimus klausimus, į kuriuos bus atsakyta.

Ankstesnes „Odontologai pataria“ diskusijas galite pamatyti arba paklausyti šiose platformose:

Youtube: https://bit.ly/2RrHc0X

Podbean: https://bit.ly/2NvFr1a

Spotify: https://spoti.fi/3eV4hCZ

Iki susitikimo „Odontologai pataria“ diskusijoje!

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.