Gegužę Druskininkuose – atsinaujinusi ir didžiausia Lietuvoje odontologinių prekių paroda

2023 metų paskutinį pavasario savaitgalį – gegužės 26 / 27 dienomis – Druskininkuose vyks tradicija jau tapęs tarptautinis kongresas „Odontologijos kompasas 2023“. Kongreso metu vyks ir didžiausia Lietuvoje odontologinių prekių paroda. Kviečiame dalyvauti!

Šiemet dalyvių lauks atsinaujinusi paroda: ji bus erdvesnė ir jaukesnė. Tai bus ypač jaučiama „Europa Royale“ konferencijų centre, kur susipažinti su odontologijos sektoriaus naujovėmis ir pabendrauti su gamintojais bus galima net dviejose parodų erdvėse.

Parodos dalyvio mokestis už vieną parodinį plotą (2x2 m2) „Grand Spa Lietuva“ (vietų nebėra) ir „Europa Royale“ (liko tik kelios laisvos vietos) parodų centruose kainuoja 600 eurų.

Susisiekite su mumis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir mes atsiųsime Jums parodinių stalų planus, kad išsirinktumėte savo vietą „Odontologijos kompase 2023“!

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.