Licencijos darbui Lietuvoje neturintys Turkijos specialistai ir toliau siūlo nelegalias paslaugas

Pastaruoju metu Lietuvoje atsirado nemažai Turkijos specialistų, kurie teikia odontologines paslaugas, nors tam Lietuvoje galiojančios licencijos neturi. Net ir nurodžius, kad tokia veikla yra nelegali, paslaugas siūlančių reklamų tokios įmonės pašalinti iš viešosios erdvės neskuba.

Jau skelbėme apie nelegalias paslaugas keliuose Lietuvos miestuose siūlantį Turkijos specialistą (pranešimas: https://bit.ly/46BUlGd) bei siūlomas neteisėtas pacientų konsultacijas Litexpo parodų rūmuose (pranešimas: https://bit.ly/46ouj9g).

Dabar Odontologų rūmų dėmesį atkreipė nauja įstaiga, neturinti darbui reikiamos licencijos, bet siūlanti paslaugas pacientui.

Įstaiga „Dentasay Lietuva“ tiek internetinėje svetainėje, tiek socialiniuose tinkluose kviečia pacientus siųsti savo burnos panoramines nuotraukas, siūlo parengti gydymo planą, reklamuoja specialistų konsultacijas.

Įstaigą informavus apie nelegalią veiklą ir pareikalavus pašalinti visuomenę klaidinančią reklamą, ji to iki šiol nepadarė. Dėl to Rūmai kreipėsi į atsakingas institucijas.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.