Atsisakoma Pacientų pasitenkinimo teikiamomis asmens sveikatos priežiūros paslaugomis anketų

Odontologų rūmai ne vienerius metus raštu ir žodžiu siūlė naikinti Pacientų pasitenkinimo teikiamomis paslaugomis anketas bei mažinti ir taip didelę administracinę naštą sveikatos priežiūros specialistams. Šis darbas nenuėjo veltui ir prievolė pildyti tokias anketas, skaičiuoti jų rezultatus bei teikti ataskaitas yra panaikinta. Šis įsakymas įsigaliojo 2023 m. spalio 27 d.

Visi patvirtinti asmens sveikatos priežiūros įstaigų veiklos kokybės ir efektyvumo vertinimo rodikliai bus skaičiuojami pagal Privalomojo sveikatos draudimo informacinės sistemos SVEIDRA duomenis ir įstaigoms nebereikės teikti papildomų ataskaitų.

Susipažinti su atnaujintais Asmens sveikatos priežiūros įstaigų, teikiančių ambulatorines asmens sveikatos priežiūros paslaugas, veiklos kokybės ir efektyvumo vertinimo rodiklių sąrašais ir šių rodiklių duomenų suvestinių formomis galite čia: https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/7ff498f0740c11eeadbcc0bf53e6c339

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.