Lietuvos Samariečių bendrijos vaikų dienos centre – pamoka apie burnos sveikatą

Lietuvos Samariečių bendrijos vaikų dienos centre „Užuovėja“ įvyko Odontologų rūmų organizuojamos profilaktikos programos „Burnos ir dantų priežiūra“, skirtos socialinių įgūdžių stokojančių šeimų vaikų burnos sveikatos gerinimui, renginys.

Jau antrojo susitikimo metu burnos priežiūros specialistės Monika Grigaliūnaitė ir  Gabija Garalevičiūtė kartu su vaikais atnaujino įgytas žinias pasitelkiant iš anksto parengtą testą apie individualios burnos priežiūrą. Susitikimo metu taip pati pasitelkti ir muliažai dantų valymosi technikai tobulinti. Aptartos ir papildomos individualiai burnos higienai reikalingos priemonės, tokios kaip dantų siūlas.

Užsiėmimo metu akcentuota reguliarių profilaktinių vizitų pas gyd. odontologą ar burnos higienos specialistą svarba. Pamokėlės pabaigoje kiekvienam iš vaikų įteikti individualios burnos higienos reikmenys – dantų siūlai bei diplomai už drąsą.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.