Kviečiame prisidėti prie burnos ligų profilaktikos projekto!

Dar neapsisprendėte, kam skirti 2 proc. savo sumokėto Gyventojų pajamų mokesčio? Būtume dėkingi už Jūsų indėlį kilniam tikslui!
Kartu su vaikams žinomais veikėjais planuojame sukurti dantų valymo įtvirtinimui ir burnos ligų profilaktikai skirtą filmuką. Jis padės vaikučiams ir tėveliams suprasti, kodėl dantis reikia valytis taisyklingai ir atsakingai.
Jūsų lėšos bus skirtos tik šio profilaktikos projekto įgyvendinimui.
Jums tereikia užpildyti prašymą – formą FR0512 ir iki 2019 m.gegužės 2 d. pateikti elektroniniu būdu Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) teritoriniam skyriui.
Norėdami pateikti prašymą, prisijunkite prie elektroninio deklaravimo sistemos (EDS) http://deklaravimas.vmi.lt, ir pasirinkite funkciją “Pildyti portale”
Jei prašymą FR0512 teikiate pirmą kartą ar pasirinkote kitą (kitus) paramos gavėjus, rinkitės funkciją “Pildyti naują dokumentą” >> susiraskite formą FR0512 >> pasirinkite funkciją “Forma elektroniniam pildymui” >> ir užpildykite atsidariusią formą:
Laukeliuose 1, 2, 3V, 3P ir 4 – įveskite savo asmens duomenis;
5 laukelyje – pasirinkite 2018;
6S laukelyje – pažymėkite varnelę;
E1 laukelyje – įrašykite 2;
E2 laukelyje – įrašykite 300038139;
E3 laukelyje – įrašykite LIETUVOS RESPUBLIKOS ODONTOLOGŲ RŪMAI;
E4 laukelyje – įrašykite 2,00;
E5 laukelyje – pasirinkite 2022, jei norite paramą skirti iki tų metų, jei nenorite – pasirinkite 2018.
Patikrinkite, ar užpildėte visus duomenis, ir formos viršuje paspauskite Pateikti.
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.