Rūmų konferencijos “Baltic Days of Dentistry’2019” dalyviams įėjimas į LITEXPO parodą NEMOKAMAS!

Lietuvos Respublikos odontologų rūmai kartu su Lietuvos parodų ir kongresų centru LITEXPO organizuoja tarptautinę konferenciją-parodą “Baltic Days of Dentistry’2019”. Tai renginys, pretenduojantis tapti vieninteliu Baltijos šalyse tarptautiniu specializuotu odontologijos renginiu, kuriame, susitikus Lietuvos ir užsienio odontologijos srities specialistams, mokslininkams ir verslui, bus pristatoma sparti odontologijos pažanga ir inovacijos bei technologijų raida.
Tad kviečiame visus gydytojus odontologus ir gydytojus odontologus specialistus registruotis į tarptautinę konferenciją, kuri vyks š.m. rugsėjo 27-28 d. (penktadienis, šeštadienis) Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, Vilniuje.
Konferencijos dalyviams įėjimas į Litexpo parodą NEMOKAMAS. Dalyviams bus išduodami 22 val. Rūmuose registruoti sertifikatai. Konferencijos dalyvio mokestis - 170 eurų.
 
Burnos priežiūros specialistams, apsilankiusiems Litexpo parodoje, suteikiama galimybė klausytis konferencijos paskaitų NEMOKAMAI (sertifikatas išduodamas nebus).
 
 
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.