Rūmų Šiaulių teritorinio skyriaus konferencija

 
Šiaulių teritorinio skyriaus organizuojamame seminare 2019 m. spalio5 d. dalyvavo 140 skyriaus narių. Skaityti paskaitų buvo pakviesti lektoriai iš Vilniaus ir Kauno.
 
Seminarą pradėjo skyriaus vadovė, pristatydama LROR aktualią informaciją, primindama, kad artėja skyriaus Valdybos ir rūmų Tarybos kadencijų pabaiga. Artėja rinkimai.
 
Mokslinę dalį pradėjo dr. Greta Lodienė tema: Dantų traumų gydymas – ko tikėtis? Gydytoja pasakojo apie viršutinio apydančio audinių traumas, analizavo klinikinius atvejus, komplikacijas, jų gydymo metodus.
 
Sekančioje paskaitoje dr.Rūta Rastenienė pristatė gydytojo odontologo onkologinį budrumą, diferencinę diagnostiką. Išgirdome  apie onkologinius procesus, kurie susiformuoja aplink implantus, kaip tai atpažinti.
 
Lektorė auditorė Aušra  Macijauskienė  supažindino ir priminė apie medicininį auditą odontologijos įstaigose, apie sisteminės veiklos neatitiktis.
 
Dėkojame lektoriams ir visiems klausytojams, aktyviai dalyvavusiems seminare.
 
 
LROR Šiaulių teritorinio skyriaus vadovė
E.Kameneckienė

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.