Dėmesio!

Gerbiamieji Lietuvos Respublikos odontologų rūmų nariai,
 
Pastaruoju metu spaudoje vis dažniau pasigirsta komentarų apie šešėlį odontologijos sektoriuje ir būtinumą griežtinti odontologijos klinikų (gydytojų odontologų, jų padėjėjų, burnos higienos specialistų) bei dantų technikų veiklos mokestinę ir finansinę kontrolę. Apie tai girdime iš įvairių politikų, valstybės institucijų vadovų ir valstybės tarnautojų, taip pat žiniasklaidos atstovų. Viešai sukelta sumaištis neigiamai atsiliepia odontologijos klinikų veiklai, specialistų darbo emociniam fonui, didina stresą santykiuose su pacientais, kolegomis bei kontrolės institucijomis.
 
Rūmai, besirūpindami savo nariais ir siekdami prisidėti prie jų profesinės veiklos tvarios aplinkos sukūrimo, bendradarbiaudami su Rūmų teisės patarėjais parengė ir pateikia savo nariams bendrą informaciją ir praktinius patarimus, kaip elgtis Specialiųjų tyrimų tarnybai (STT), Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnybai (FNTT) bei Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI) atliekant odontologijos klinikų, dantų technikų kabinetų ir (arba) pačių specialistų veiklos kontrolę.

Tikimės, kad ši medžiaga Jums bus naudinga. Jeigu turėsite klausimų, prašome susisiekti su Rūmais telefonu 8-5-212 23 54  arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.@Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.