Koronavirusas (COVID-19)

Informuojame, kad Lietuvos Respublikos odontologų rūmai kreipėsi į Lietuvos Respublikos Vyriausybę ir Valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovą prašydami spręsti klausimą dėl mūsų šalies gydytojų odontologų ir burnos priežiūros specialistų saugumo užtikrinimo, jų aprūpinimo respiratoriais ir kitomis saugos priemonėmis. 
Taip pat Rūmai prašo paskelbti sąrašus tokių odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigų, kurios galėtų valstybės lygio ekstremaliosios situacijos metu specializuotai teikti neplanines odontologines paslaugas asmenims, esantiems karantine. 
 
Informuojame, kad 2020 m. kovo 17 d. buvo gautas raštas iš Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarijos, kuriuo 2020 m. kovo 13 d. siųstas Rūmų raštas „Dėl koronaviruso prevencijos odontologijos sektoriuje“ buvo persiųstas LR Sveikatos apsaugos ministerijai. Apie sprendimus ir numatomus veiksmus SAM turi informuoti Rūmus.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.