• Į pradžią
  • Apie Rūmus
  • Naujienos
  • LIETUVOS RESPUBLIKOS ODONTOLOGŲ RŪMAI VYRIAUSYBĖS PASKELBTO KARANTINO METU ADMINISTRACINĘ DARBO VEIKLĄ ORGANIZUOJA NUOTOLINIU BŪDU

LIETUVOS RESPUBLIKOS ODONTOLOGŲ RŪMAI VYRIAUSYBĖS PASKELBTO KARANTINO METU ADMINISTRACINĘ DARBO VEIKLĄ ORGANIZUOJA NUOTOLINIU BŪDU

Rūmų narius, kuriems kyla teisinių, profesinio tobulinimosi, viešųjų ryšių, mokestinių, administracinių ar kitų klausimų, kviečiame skambinti ar rašyti el. paštu šiais kontaktais:
  • Licencijavimo klausimai: mob. tel. 865222250; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Bendrieji, administraciniai klausimai: mob. tel. 865201253; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Teisiniai klausimai: mob. tel. 869945384; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Viešųjų ryšių klausimai: mob. tel. 8 652 70448; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Narystės Rūmuose klausimai: mob. tel. 8-652 222 99; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Finansiniai, mokestiniai klausimai: mob. tel. 8 65222270; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. tel. 8 65522266; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Profesinio tobulinimosi klausimai: mob. tel. 865270447; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Licencijuojamos veiklos priežiūros klausimai: mob. tel. 8-63549207; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. tel. 8-67343326; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
 
Gerbiami Lietuvos Respublikos odontologų rūmų nariai,
 
sekame visus Lietuvoje ir pasaulyje vykstančius įvykius ir nesame jiems abejingi. Lietuvoje paskelbtas karantinas. Vertindami realias rizikas užsikrėsti COVID-19 virusu, norime užtikrinti, kad imamės visų rekomenduojamų priemonių, padedančių mažinti užkrato pavojų. Raginame visus Odontologų Rūmų narius vengti lankytis masinio susibūrimo vietose, atsakingai laikytis higienos įpročių, būti pilietiškais, saugoti save, savo artimuosius bei visus aplinkinius!
 
Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad labai daug su odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigų bei odontologų ir burnos priežiūros specialistų licencijavimu susijusių klausimų galima išspręsti nuotoliniu būdu neišeinant iš namų – internetu, el. paštu ar telefonu. Todėl labai skatiname tuo pasinaudoti.
 
Licencijavimo dokumentų pateikimo tvarka Lietuvos Respublikos odontologų rūmuose karantino metu:
  • Visi licencijavimo dokumentai turi būti pateikiami registruotu laišku.
  • Per 5 darbo dienas nuo dokumentų gavimo dienos, telefonu arba elektroniniu paštu būsite informuoti apie pateiktų dokumentų tinkamumą licencijavimo procesui.
  • Pristatyti reikalingų dokumentų paketas nesikeičia. Informaciją apie reikalingus dokumetus rasite čia: https://odontologurumai.lt/lt/nariams/licencijavimas
Kilus klausimams teirautis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. tel.: +37065222250
Visus Rūmų narius,kuriems kyla teisinių, profesinio tobulinimosi, viešųjų ryšių, mokestinių, administracinių ar kitų klausimų, kviečiame skambinti ar rašyti el. paštu Rūmų tinklalapyje nurodytais kontaktais. Atsakymus visada padės rasti Odontologų rūmų administracija.
  • Bendrieji, administraciniai klausimai: mob. tel. 865201253; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Teisiniai klausimai: mob. tel.  869945384; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Viešųjų ryšių klausimai: mob. tel. 8 652 70 448; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Narystės Rūmuose klausimai: mob. tel. 8-652 222 99; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Finansiniai, mokestiniai klausimai: mob. tel. 8 65222270; El. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. tel. 8 65522266; El. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Profesinio tobulinimosi klausimai: mob. tel. 865270447; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
  • Licencijuojamos veiklos priežiūros klausimai: mob. tel. 8-63549207; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba mob. tel. 8-67343326; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Odontologų Rūmų teritoriniai skyriai:
Vilniaus: mob.tel. 8-652 22290; el.paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Kauno: mob. tel. 8-699 43861; el.paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Klaipėdos: mob. tel. 8-687 49024; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Šiaulių: mob. tel. 86 99 43 986; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Panevėžio: mob. tel. 8-699 43937; el. paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
 
Mūsų susitelkimas ir noras kuo greičiau sugrįžti į normalų gyvenimą padės įveikti šį etapą. Atsiprašome už laikinus nepatogumus ir linkime visiems būti sveikiems!
 
Lietuvos Respublikos odontologų rūmai

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.