Ačiū!

Lietuvos Respublikos odontologų rūmai šiuo metu sulaukia daug padėkų, gerų žodžių už odontologų bendruomenės pagalbą apsaugos priemonėmis Lietuvos medicinos įstaigoms.
 
Rūmai nuoširdžiai dėkoja odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigoms, kurios šiuo visiems sunkiu laikotarpiu sutiko padovanoti savo turimų apsaugos priemonių medikams, dirbantiems korona viruso „židinyje“. Tai ypatinga mūsų bendruomenei gerumo diena ne žodžiais, o darbais.
 
Skelbiame sąrašą įstaigų, kurios nurodė, jog joms reikia pagalbos apsaugos priemonėmis.
Prašome visų odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigų vadovų, norinčių, bet dar nespėjusių prisijunti prie šios kilnios iniciatyvos, ištiesti pagalbos ranką, nebūti abejingais, susitelkti ir toliau aukoti, dovanoti turimas apsaugos piemones. Šia žinia dalintis su kitais medikais, kurie dar galėtų prisidėti ir pagelbėti. Jūk mūsų kiekvieno gerumas dabar gali išgelbėti žmonių gyvybes. Tegul Lietuvos odontologų veikla ir toliau lieka profesionalaus, darnaus ir pilietiško darbo pavyzdžiu visuomenei.
 
Kilus klausimams skambinti mob. tel. 8-67343326 (Gabija); rašyti: el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.