Rūmų Klaipėdos teritorinio skyriaus kreipimasis

Gerbiamieji,

Visų pirma norėčiau padėkoti visiems kolegoms, kurie šiuo metu dirba ir teikia būtinąją pagalbą mūsų pacientams. Nuoširdus Jums AČIŪ!
Šalyje paskelbus karantiną ir jo metu uždraudus odontologijos paslaugų teikimą, išskyrus būtinąją medicinos pagalbą, daugelis odontologinės priežiūros pagalbos įstaigų neteko visų arba didelės dalies pajamų, todėl jau dabar susiduria su finansiniais sunkumais ir kitomis problemomis.
Norime atkreipti visų dėmesį į tai, kad LR odontologų rūmai daro viską, kad LR valstybės institucijos pateiktų visą reikiamą informaciją, o LR odontologų rūmų nariai gautų visą aktualiausią informaciją apie esamą padėtį. Informacija nuolat atnaujinama LR odontologų rūmų puslapyje www.odontologurumai.lt
Taip noriu visus informuoti, kad viešumoje pasirodo infomacija, kad mūsų krašte kaip ir kitose Lietuvos vietovėse, atsiranda nesąžiningų kolegų, kurie teikia ne tik būtinąją odontologinę pagalbą. Atkreipiame dėmesį, kad tokia veikla yra griežtai draudžiama ir netoleruojama.
Turite klausimų – rašykite el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Pasistengsime sureaguoti ir atsakyti į jums/mums rūpimus klausimus.
 
Būkime stiprūs, sveiki ir pilietiški!
 
Romas Abunevičius
LROR Klaipėdos ter. skyriaus vadovas
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.