Dėl asmeninių apsaugos priemonių poreikio

Informuojame, kad Lietuvos Respublikos odontologų rūmai (toliau – Rūmai), reaguodami į susidariusią situaciją, susijusią su koronaviruso (COVID-19) plitimu, ir šios pandemijos labiausiai pažeidžiamą darbuotojų grupę – medikus, gavę daug užklausų dėl asmeninių apsaugos priemonių (toliau - AAP) įsigijimo, suorganizavo odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigų apklausą dėl AAP poreikio. Ši apklausa yra pastoviai veikianti, t.y. informacija dėl AAP poreikio yra nuolat renkama, papildoma ir atnaujinama.
 
2020 m. kovo 30 d. Rūmai kreipėsi į Lietuvos Respublikos Vyriausybę, Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministeriją, Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių sveikatai situacijų centrą dėl asmeninių apsaugos priemonių poreikio. 
 
Informuojame, kad 2020 m. balandžio 10 d. Rūmai gavo raštą iš LR Sveikatos apsaugos ministerijos Strateginio planavimo ir valdymo skyriaus dėl asmens apsaugos priemonių skyrimo. Rašte pažymima, kad Valstybinei ligonių kasai pavesta teikti atnaujintą informaciją dėl teritorinės ligonių kasos veiklos zonoje esančių savivaldybių ir valstybės asmens sveikatos priežiūros įstaigų turimų asmeninės apsaugos priemonių likutį. Su raštu galite susipažinti čia. 
 
2020 m. balandžio 10 d. buvo gautas raštas iš LR Sveikatos apsaugos ministerijos dėl asmeninių apsaugos priemonių poreikių. Su rašto turiniu galite susipažinti čia. 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.