DĖL E. SVEIKATOS SISTEMOS NAUDOJIMO

Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija kviečia odontologines įstaigas prisijungti prie Elektroninės sveikatos paslaugų ir bendradarbiavimo infrastruktūros informacinės sistemos (toliau - ESPBI IS). Sveikatos priežiūros įstaigos pasirašiusios duomenų teikimo sutartis su ESPBI IS pagrindiniu tvarkytoju VĮ Registrų centru, gali naudotis ESPBI IS duomenų mainų posisteme arba portalu www.esveikata.lt nemokamai.
Atkreipiame dėmesį, kad vadovaujantis ESPBI IS naudojimo tvarkos aprašu, patvirtinu Sveikatos apsaugos ministro įsakymu Nr. V-657 “Dėl Elektroninės sveikatos paslaugų ir bendradarbiavimo infrastruktūros informacinės sistemos naudojimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, ambulatorinio apsilankymo aprašymas, elektroninis receptas, siuntimas konsultacijai, tyrimams, gydymui ir atsakymas į siuntimą, mokinio sveikatos pažymėjimai turi būti pildomi elektroniniu būdu.
 
Duomenų teikimo sutartys sudaromos su pagrindiniu ESPBI IS tvarkytoju VĮ Registrų centru. Instrukcija kaip sudaryti sutartį ir pradėti naudotis ESPBI IS yra patalpinta puslapyje www.esveikata.lt, skyriuje „Naudinga informacija“. Atkreipiame dėmesį, kad suderintą sutartį galima pasirašyti kvalifikuotu elektroniniu parašu. Iškilus papildomiems klausimams dėl sutarties sudarymo kreipkitės į VĮ Registrų centro e. sveikatos grupę tel. 8-5-236-4577 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.