Kviečiame tapti Odontologų rūmų nariais!

   
Gerbiami absolventai, besiverčiantys gydytojo odontologo, gydytojo odontologo specialisto ar burnos priežiūros specialisto praktika, tapkite Odontologų rūmų nariais. Odontologų rūmai vienija 8 tūkstančius gydytojų odontologų, gydytojų odontologų specialistų, burnos priežiūros specialistų (burnos higienistus, dantų technikus, gyd. odontologo padėjėjus). Narystė Rūmuose – tai kiekvieno gydytojo odontologo, gydytojo odontologo specialisto, burnos priežiūros specialisto geros profesinės praktikos elementas. 
      Odontologų rūmai atstovauja savo narius valstybinėse, savivaldybės, visuomeninėse, tarptautinėse institucijose bei organizacijose. Kiekvienas Rūmų narys gauna kokybišką savalaikę informaciją, susijusią su vykdoma veikla, visomis informavimo priemonėmis. Nariai turi galimybę gilinti profesines žinias ir ugdyti kompetencijas dalyvaujant Odontologų rūmų organizuojamose konferencijose, seminaruose, mokymuose ir kituose renginiuose. Kiekvienas narys turi galimybę bendrauti su tarptautinio pripažinimo sulaukusiais specialistais bei mokslininkais iš kitų šalių, kurie yra kviečiami į Rūmų organizuojamus renginius. Rūmų nariai savo žiniomis ir patirtimi gali prisidėti prie odontologijos srities stiprinimo ir populiarinimo Lietuvoje. Nariai yra kviečiami aktyviai dalyvauti naujų ar keičiamų LR teisės aktų rengime ar jų tobulinime. Taip pat gali dalyvauti Rūmų darbo grupių, komisijų, tarptautinių organizacijų veikloje. Bendradarbiavimas ir dalyvavimas virš 8 tūkstančius savo srities profesionalų vienijančioje bendruomenėje leidžia gauti ir dalintis informacija, gerąja darbo patirtimi ir žiniomis su asociacijos nariais (gydytojais odontologais, gydytojais odontologais specialistais, burnos higienistais, dantų technikais, gydytojo odontologo padėjėjais) bei kitų šalių panašių asociacijų atstovais.
 
Kaip tampama Rūmų nariu?
 Norint tapti Rūmų nariu būtina Rūmams pateikti:
1. nustatytos formos prašymą; (prašymas įrašyti į Rūmų narius) 
2. dokumentines nuotraukas 3x4 cm. (popieriniame arba elektroniniame formate);
3. sutikimą tvarkyti asmens duomenis (sutikimas);
4. sumokėti pirmųjų metų absolvento narystės mokestį:
 
 
Gydytojas odontologas
29,00
Dantų technikas
22,00
Burnos higienistas
9,00
Gydytojo odontologo padėjėjas
7,00
 
Rūmų nario pareigos:
  1. Aktyvumas profesinėje veikloje;
  2. Žingeidumas ir noras tobulėti;
  3. Siekis užsibrėžtų tikslų.
Visada vertiname Jūsų pasirinkimą ir mielai laukiame Odontologų rūmuose.
 
Visą informaciją apie narystę Rūmuose ir jos pratęsimą rasite: https://odontologurumai.lt/lt/nariams/naryste
Kontaktiniai duomenys: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.; tel.: 85 212 2510. 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.