Dėl turizmo paslaugų kompensavimo odontologams (ATNAUJINTA INFORMACIJA)

2020 m. liepos 30 d. Lietuvos Respublikos odontologų rūmų oficialaus kreipimosi į Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministeriją dėka, baigti formuoti iš savivaldybių bei kitų įstaigų gauti medicinos srities darbuotojų, kovojusių su COVID-19 pandemija, sąrašai. Į atostogų kompensacijai gauti sąrašą (200 eurų) įtraukti ir odontologai, kurie karantino metu teikė būtinąsias paslaugas.

Duomenis apie odontologų ir burnos priežiūros specialistų darbą Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministerijai pateikė Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija pagal informacinėje sistemoje „Sveidra“ pateiktą informaciją, t.y SAM suformavo gydytojų odontologų, gydytojų odontologų specialistų ir burnos priežiūros specialistų, dirbusių COVID-19 pandemijos sukelto karantino, trukusio  nuo 2020 m. kovo 16 d. iki 2020 birželio 16 d., metu, sąrašą. (Oficialus EIMIN raštas). 
Norintys pasiteirauti, ar esate įtraukti į minėtą sąrašą, turite kreiptis į Sveikatos apsaugos ministeriją.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.