Apklausa apie COVID-19 įtaką gyvenimui bei profesinei veiklai

Gerbiami Odontologų rūmų nariai,
 
norime pakartotinai paprašyti tų, kurie dar nesudalyvavo apklausoje, užpildyti anketą https://ubc.ca1.qualtrics.com/jfe/form/SV_cOwBQjj3LlopxFH, suteiksiančią žinių, kiek mūsų bendruomenės gyvenimas ir profesinė veikla nukentėjo nuo COVID-19. Tų, kurie pradėjo pildyti, bet neužpildė iki pabaigos, maloniai prašome užbaigti anketos pildymą.

Padėkite mums surinkti žinias, kurios padės geriau atstovauti bendruomenei!

Kviečiame Jus dalyvauti tarptautiniame praktikuojančių gydytojų odontologų ir burnos priežiūros specialistų tyrime apie COVID-19 įtaką gyvenimui bei profesinei veiklai. Ši pandemija paveikė mus visus, įnešdama daug streso bei beprecedenčių pokyčių gyvenime ir darbe. Profesinėms gydytojų odontologų ir burnos priežiūros specialistų asociacijoms visame pasaulyje svarbu žinoti, kaip tai paveikė mūsų bendruomenės narių asmeninį ir profesinį gyvenimą.
 
Jūsų dalyvavimas šioje apklausoje yra visiškai savanoriškas ir anoniminis bei užtruks apie 20 min. Apklausos duomenys bus vertinami tik apibendrintai visai bendruomenei mokslo bei publicistiniais tikslais. Dalyvaudami šioje apklausoje padėsite Jūsų profesinei organizacijai ir mokslininkams sužinoti, kokia buvo COVID-19 pandemijos įtaka Jūsų gyvenimui ir profesinei veiklai, kokia pagalba yra potencialiai reikalinga.Tyrimo pabaigoje gauti duomenys bus išanalizuoti, apibendrinti bei paviešinti bendruomenės nariams.
 
 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.