• Į pradžią
  • Apie Rūmus
  • Naujienos
  • ATNAUJINTAS 2020-11-05 (šiandien) PAVYZDINIS PLANAS ODONTOLOGINĖMS ĮSTAIGOMS! Planas pakeistas atsižvelgus į įsakymo Nr. V-1504 naują redakciją!

ATNAUJINTAS 2020-11-05 (šiandien) PAVYZDINIS PLANAS ODONTOLOGINĖMS ĮSTAIGOMS! Planas pakeistas atsižvelgus į įsakymo Nr. V-1504 naują redakciją!

Lietuvos Respublikos odontologų rūmai, vadovaudamiesi Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. birželio 18 d. įsakymo Nr. V-1504 „Dėl asmens sveikatos priežiūros paslaugų teikimo esant Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbtai valstybės lygio ekstremaliajai situacijai organizavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ naują redakciją, parengė Jums pavyzdinį odontologinių paslaugų atnaujinimo planą (2020-11-05). 
 
INFORMACIJA IŠ NVSC –jau išsiuntusiems planus į NVSC iš naujo teikti NVSC nieko nereikia, užtenka atnaujinti ir turėti savo įstaigoje atnaujintą variantą.
 
Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – NVSC) svarbu matyti, kad Jūsų įstaigos planas yra patvirtintas Įstaigos vadovo, todėl pateikdami informaciją el. paštu Jūs turite:
  1. Pakoreguokite planą remdamiesi savo įstaigos duomenimis;:
  2. Atspausdinti planą, pasirašyti ir nuskenuoti;
    arba pasirašyti jį elektroniniu parašu.
Planus galite siųsti bendruoju NVSC el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Gavus patvirtinimą iš NVSC, kad Jūsų dokumentas GAUTAS – galite pradėti teikti odontologijos ir burnos priežiūros paslaugas.
Daugiau informacijos apie dokumentų pateikimo būdus NVSC rasite šioje nuorodoje: https://nvsc.lrv.lt/lt/naujienos/karantino-laikotarpiu-nvsc-asmenis-aptarnaus-nuotoliniu-budu
 
 Paruoštą dokumentą platinti draudžiama.


 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.