Svarbu

 
Atkreipiame dėmesį, kad Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veikai tarnyba odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigoms, kurios nesumokėjodėl paciento sveikatai padarytos žalos atlyginimoįmokos į Valstybinę ligonių kasą, priims sprendimą stabdyti įstaigos licenciją.
Primename, kad visos asmens sveikatos priežiūros įstaigos, tame tarpe ir odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigos (nepriklausomai nuo jų nuosavybės bei teisinės formos, teikiamų paslaugų apimties, nepriklausomai nuo to, ar yra sudariusios sutartis su teritorinėmis ligonių kasomis, ar ne), privalo mokėti įmokas.
Siekiant išvengti įstaigos licencijos galiojimo sustabdymo, kviečiame įstaigas kuo skubiau atlikti mokėjimą į VLK sąskaitą, kurios numeris – LT18 7300 0101 6184 4911, Swedbank, AB. Mokėjimo paskirtyje būtina nurodyti sveikatos priežiūros įstaigos kodą.
Kilus papildomų klausimų, galite kreiptis į LR Odontologų rūmų darbuotojas: vyr. teisininkę Jūratę Goštautienę, tel. 869945384, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., vyr. finansininkę Ritą Šimulionienę, tel. 865222270, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.ir VLK Apskaitos skyriaus darbuotojas: vyr. specialistę Jurgitą Vingiliauskaitę, tel. (8 5) 236 4125, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.arba vyr. specialistę Donata Šugalskienę, tel. (8 5) 237 0722, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
 
Informaciją dėl įmokų  (27 str.) rasite čia:

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.