Apklausa dėl specialistų rengimo Utenos kolegijoje kokybės

LR odontologų rūmai kviečia jus – ekspertus – padėti Utenos kolegijai ir sudalyvauti trumpoje apklausoje. Ja siekiama spręsti Utenos kolegijoje parengtų specialistų kokybės ir darbo rinkos poreikių suderinamumo problemą.

Apklausos tikslas – išanalizuoti Jūsų nuomonę apie Utenos kolegijoje parengtų specialistų kokybę ir jos gerinimo galimybes.

„Norime, kad būtų išgirsta ir darbdavių nuomonė, kuri yra labai svarbi tobulinant specialistų rengimą ir patį studijų proceso organizavimą. Kolegija be Jūsų teikiamos pagalbos negali užtikrinti gero specialistų rengimo“, – sako Utenos kolegijos Medicinos fakulteto dekanė Danguolė Šakalytė.

Jūsų atsakymai padės tobulinti studijų atitikimą regiono ir šalies ūkio poreikiams, gerinti specialistų parengimo kokybę, plėtoti socialinę partnerystę.

Anketa anoniminė. Bus analizuojami ir viešinami tik apibendrinti apklausos duomenys, todėl konfidencialumas – garantuotas.

Apklausą atlieka Utenos kolegijos Studijų kokybės komitetas. Ją per kelias minutes galite užpildyti paspaudę šią nuorodą.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.