Pirmasis #pasitarkime – COVID-19 tema

Gruodžio 15 dieną (antradienį) 18 val. LR odontologų rūmai pristatys naują rubriką – #pasitarkime. Tai – nuotolinis susitikimas, kurio metu galėsime diskutuoti aktualiomis temomis.

Šie metai paženklinti COVID-19 infekcijos, todėl būtent apie tai sulaukėme daugiausia klausimų, kai praėjusią savaitę paskelbėme apklausą, kokiomis temomis norėtumėte diskutuoti pirmojo susitikimo metu.

Pirmajame #pasitarkime daugiausia dėmesio skirsime epidemiologinių ir teisės aktų reikalavimų dėl COVID-19 taikymui odontologinėje praktikoje.

Diskusiją moderuos  Rūmų Tarybos pirmininkė prof. dr. Vilma Brukienė. Aktualią informaciją, kaip tinkamai ir saugiai organizuoti darbą COVID-19 pandemijos metu, pateiks Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės Infekcijų kontrolės skyriaus vadovė Ieva Kisielienė. Diskusijoje taip pat dalyvaus Rūmų teisininkės Jūratė Goštautienė ir Ieva Korzikaitė, Tarybos narys Bronius Einars.

Diskusija bus tiesiogiai transliuojama LR odontologų rūmų Facebook grupėje. Siekdami užtikrinti didesnę nuotolinio susitikimo kokybę, kviečiame jus dominančius klausimus ar temas įrašyti ČIA.

Jeigu norite susitikimą ne tik STEBĖTI, bet ir DALYVAUTI diskusijoje, kviečiame iš anksto registruotis paspaudus šią nuorodą. Gruodžio 15 dieną, prieš susitikimą, jums bus atsiųstos instrukcijos, kaip prisijungti prie vaizdo transliacijos.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.