Pasitarkime: antrajame virtualiame bendruomenės susitikime – Bendrojo duomenų apsaugos reglamento tema

Sėkmingai startavus pirmajam virtualiam bendruomenės susitikimui #pasitarkime, kviečiame dalyvauti naujame susitikime.

Antrasis #pasitarkime vyks 2021 m. sausio 18 d. (pirmadienį), 18 val. Jo metu bus aptartas Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (BDAR) ir jo įgyvendinimas odontologinės priežiūros įstaigose. Aktualią informaciją pateiks Rūmų duomenų apsaugos pareigūnė Gintarė Vilimienė, ji paaiškins:

  • Kokius dokumentus privalu turėti;
  • Kaip įgyvendinti reikalavimus paruošus dokumentus;
  • BDAR reikalavimus dantų technikų laboratorijoms;
  • Kaip elgtis tam tikrose situacijose.

Diskusiją moderuos Rūmų vicepirmininkė Ramunė Kiaunienė. Į Jūsų klausimus atsakys Tarybos narys Bronius Einars, taip pat Rūmų teisininkės Jūratė Goštautienė ir Ieva Korzikaitė.

Diskusija bus tiesiogiai transliuojama LR odontologų rūmų Facebook grupėje, jos metu bus atsakyta į iš anksto gautus ir susitikimo metu užduotus klausimus. Siekdami užtikrinti didesnę nuotolinio susitikimo kokybę, kviečiame jus dominančius klausimus ar temas įrašyti ČIA.

Jeigu norite susitikimą ne tik STEBĖTI, bet ir DALYVAUTI diskusijoje, kviečiame iš anksto REGISTRUOTIS. 2021 m. sausio 18 d. dieną, prieš susitikimą, Jums bus atsiųstos instrukcijos, kaip prisijungti prie vaizdo transliacijos.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.