Svarbu: Vilniaus miesto savivaldybėje veikiančių Įstaigų dėmesiui – skubi anketa dėl COVID-19 skiepo

Vilniaus miesto savivaldybė prašo Įstaigų iki sausio 14 d. 16 val. užpildyti NAUJĄ ANKETĄ dėl darbuotojų skiepijimo nuo COVID-19.

Taip pat Vilniaus miesto savivaldybė prašo IŠ NAUJO užpildyti darbuotojų, kurie norės skiepytis, LENTELĘ. Lentelė, kurią buvo prašoma užpildyti anksčiau, negalios.

Naują lentelę REIKIA nusiųsti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ne vėliau kaip iki sausio 15 d. 9 val.

LABAI SVARBU: Užšifruoti slaptažodžiu duomenys teikiami Excel skaitmeniniu formatu (skenuoti netinka). Vienu el. laišku pateikiami duomenys, kitu el. laišku pateikiamas šifras tokia tvarka: įstaigos pavadinimas, šifras. Taip pat sąrašus pateiksite VšĮ Centro poliklinikai ar VšĮ Karoliniškių poliklinikai (priklausomai nuo to, kuriai skiepyti būsite priskirti), kai jos to paprašys. Daugiau informacijos.

Kaip užšifruoti excel failą rasite atsidarę ŠIĄ nuorodą (video medžiaga ir aprašymas po video medžiaga).

Excel faile stulpelyje „Rizikos veiksniai“ turite įrašyti Jūsų darbuotojo rizikos veiksnius (pvz. jeigu yra darbas su aerozoliu, lėtinės ligos, amžius nuo 65 m. ir pan.)

Excel faile stulpelyje „Prioritetinė grupė“ įrašykite – 1.5. kiti ASPĮ darbuotojai.

Atkreipiame Jūsų dėmesį: į lentelę įrašykite VISUS įstaigos darbuotojus (net neturinčius tiesioginio kontakto su pacientu, pavyzdžiui, buhalterius), tik prie skilties „Einamos pareigos“ nepamirškite pažymėti, kokioms pareigoms asmuo yra įdarbintas.

Dantų technikos laboratorijos taip pat teikia informaciją!

Dėl skiepijimo tvarkos Vilniaus miesto savivaldybės gyd. odontologai ir burnos priežiūros specialistai bus informuoti atskiru laišku.

Kilus klausimams, susisiekite su Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojais:

D. Noreikienė, (8 5) 211 2650, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

L. Pečiulytė, (8 5) 211 2657, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

G. Stanišauskienė, (8 5) 211 2761, Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.