Burnos higienisto nominacijos 2020 laureatė – J. Andruškienė

Vasario 13-ąją Rūmų nariai tradicinės šventės metu minės Tarptautinę odontologijos dieną, o nuotoliniame renginyje bus paskelbta 2020 m. Burnos higienisto nominacija.

Ši nominacija bus skirta doc. dr. Jurgitai Andruškienei. Ji profesinę veiklą pradėjo 1998 metais, tuo metu toliau aktyviai studijavo ir 2005 m. gavo Visuomenės sveikatos mokslų daktaro laipsnį. Nuo 2006 m. pradėjo karjerą Klaipėdos universitete, 2009 m. jai suteiktas docentės vardas.

Dar dirbdama Klaipėdos universitete, J. Andruškienė prisidėjo prie burnos higienisto mokymo programos sukūrimo ir įdiegimo Klaipėdos valstybinėje kolegijoje.

J. Andruškienė – jau 15 metų aktyvi mokslininkė, žinoma ne tik Lietuvos, bet ir užsienio profesinėje bendruomenėje. Ji atliko eilę tyrimų, susijusių su burnos sveikata, burnos profilaktika, gyvenimo kokybe ir kt.

Primename, kad dėl epidemiologinės situacijos šalyje Tarptautinės odontologijos dienos šventė vyks nuotoliniu būdu. Vasario 13 d. bus transliuojamos ne tik šv. Mišios, bet ir specialus šiai šventei skirtas filmas.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.