Pasitarkime: virtualiame bendruomenės susitikime – profesinės etikos tema

Sėkmingai startavus pirmiesiems virtualiems bendruomenės susitikimams #pasitarkime, kviečiame dalyvauti naujame susitikime.

Trečiasis #pasitarkime vyks 2021 m. vasario 22 d. (pirmadienį), 18 val. Jo metu bus aptarta profesinės etikos tema. Aktualią informaciją pateiks Kauno technologijos universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto profesorė dr. Rosita Lekavičienė. Susitikimo metu bus kalbama apie:

  • Medicininės etikos pagrindus;
  • Profesinę etiką bendruomenėje;
  • Ar visi verslo modeliai tinka medicinoje;
  • Odontologo ir paciento santykius;
  • Profesinės etikos užtikrinimo ir formavimo principus.

Diskusiją moderuos Rūmų Tarybos narys dr. Gintaras Janužis, į Jūsų klausimus taip pat atsakys Rūmų Garbės teismo pirmininkas Romas Abunevičius.

Diskusija bus tiesiogiai transliuojama LR odontologų rūmų Facebook grupėje, jos metu bus atsakyta į iš anksto gautus ir susitikimo metu užduotus klausimus.

Siekdami užtikrinti didesnę nuotolinio susitikimo kokybę, kviečiame Jus dominančius klausimus ar temas įrašyti čia: http://bit.ly/2Ld2NHJ.

Jeigu norite susitikimą ne tik STEBĖTI, bet ir DALYVAUTI diskusijoje, kviečiame iš anksto registruotishttp://bit.ly/2MNz74s

2021 m. vasario 22 d. dieną, prieš susitikimą, Jums bus atsiųstos instrukcijos, kaip prisijungti prie vaizdo transliacijos.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.