Tarptautinės odontologų dienos šventė: ką reikia žinoti

Vasario 13 dieną minėsime visai odontologų bendruomenei svarbią šventę – Tarptautinę odontologų – šv. Apolonijos dieną. Ką reikia žinoti?

Šventės minėjimas prasidės 12 val., kai bus transliuojamos šv. Mišios iš Klaipėdos šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčios. 13 val. bus transliuojamas specialus šiai šventei skirtas filmas, kurio anonsą galite pamatyti čia: https://www.youtube.com/watch?v=Lx_81ugKrng&feature=youtu.be 

Prieš šventę kiekvienam Rūmų nariui bus atsiųstas priminimas, kur ir kaip bus galima stebėti šventines transliacijas. Informaciją taip pat rasite Rūmų internetinėje svetainėje ir socialinių tinklų paskyrose.

Primename, kad šiemet Rūmai nusprendė suvienyti jėgas su Klaipėdos šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčia, iš kurios bus transliuojamos šv. Apolonijos dienai paminėti skirtos šv. Mišios, ir kviečia savo bendruomenės narius padėti jautriai visuomenės daliai – autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams.

Autizmo spektro sutrikimas – tai visą gyvenimą trunkantis žmogaus sutrikimas, nuo kurio neatsiejamas kalbos bei socialinės žmogaus raidos deficitas. Vaikų, turinčių autizmo spektro sutrikimą, integracija į visuomenę yra svarbi ne tik jų pačių, bet ir visų mūsų atžvilgiu.
Tam, kad integracija būtų veiksmingesnė, Klaipėdos šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčios broliai pranciškonai ketina surengti vasaros stovyklą autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams.
Kviečiame prisidėti prie šios iniciatyvos pagal galimybes. Paaukoti galima čia: https://www.viltiesmiestas.lt/parama (kaip mokėjimo paskirtį nurodyti auką autizmo spektro sutrikimą turintiems vaikams).
Prisidėti prie iniciatyvos galite Jums patogiu laiku, ne tik Tarptautinės odontologų dienos šventės metu.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.