Pasitarkime. Mokestiniai klausimai – išsamiai: diskusija su VMI

LR odontologų rūmai kviečia savo bendruomenę į virtualų #pasitarkime susitikimą su Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) atstovais, kuruojančiais odontologijos sektorių.

Ši diskusija vyks balandžio 6 d., 19 val. Joje darbo užmokesčio temą aptars Šiaulių apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkė Auksė Tutkutė ir Rūmų atstovai.

Diskusija bus tiesiogiai transliuojama LR odontologų rūmų Facebook grupėje, jos metu bus atsakyta į iš anksto gautus ir susitikimo metu užduotus klausimus.

Siekdami užtikrinti didesnę nuotolinio susitikimo kokybę, kviečiame Jus dominančius klausimus ar temas įrašyti čia: https://bit.ly/3tU2sug.

Jeigu norite susitikimą ne tik STEBĖTI, bet ir DALYVAUTI diskusijoje, kviečiame iš anksto registruotishttps://bit.ly/3w4rcSD

2021 m. balandžio 6 d. dieną, prieš susitikimą, Jums bus atsiųstos instrukcijos, kaip prisijungti prie vaizdo transliacijos.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.