Ką studijuoti: odontologo padėjėjo perspektyvos

Nauja „Odontologai pataria“ diskusija bus skirta abiturientams, besirenkantiems, ką ir kur studijuoti baigus mokyklą. Ji vyks gegužės 4 d., 18:30 val.

Diskusijoje „Ką studijuoti: odontologo padėjėjo perspektyvos“ bus aptarta gyd. odontologo padėjėjo specialybė, kodėl ją verta rinktis ir kokios perspektyvos laukia šios specialybės ateityje. Apie tai diskutuos Kauno kolegijos Medicinos fakulteto Burnos sveikatos katedros vedėja Daiva Mačiulienė ir Klaipėdos valstybinės kolegijos Sveikatos mokslų fakulteto prodekanė doc. dr. Jurgita Andruškienė.

Savo patirtimi taip pat pasidalins ir šiuo metu gyd. dontologo padėjėjo specialybę studijuojantys būsimi burnos priežiūros specialistai.

Kaip dalyvauti diskusijoje? Ji nieko nekainuos ir bus transliuojama LR odontologų rūmų „Facebook“ paskyroje: http://bit.ly/3e61c2r. Transliacijos metu žiūrovai galės užduoti rūpimus klausimus, į kuriuos bus atsakyta.

Daugiau informacijos – https://bit.ly/2Qp16tc

Ankstesnes „Odontologai pataria“ diskusijas galite pamatyti arba paklausyti šiose platformose:

Youtube: https://bit.ly/2RrHc0X

Podbean: https://bit.ly/2NvFr1a

Spotify: https://spoti.fi/3eV4hCZ

Iki susitikimo „Odontologai pataria“ diskusijoje!

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.