Diskusijoje #pasitarkime – radiologijos odontologijoje tema

LR odontologų rūmai kviečia savo bendruomenę į virtualų #pasitarkime susitikimą, kuriame bus aptartos radiologijos odontologijoje temos: rentgeninė diagnostika, rentgenogramų darymas, tūrinės kompiuterinės tomografijos metodas, radiacinė sauga, teisiniai aspektai ir kiti jums rūpimi klausimai.

Diskusija vyks gegužės 18 d., 19 val. Ji bus tiesiogiai transliuojama LR odontologų rūmų Facebook grupėje, jos metu Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Odontologijos instituto lektorė dr. Deimantė Ivanauskaitė atsakys į iš anksto gautus ir susitikimo metu užduotus klausimus.

Siekdami užtikrinti didesnę nuotolinio susitikimo kokybę, kviečiame Jus dominančius klausimus ar temas įrašyti čia: https://bit.ly/3aOAuJ8

Jeigu norite susitikimą ne tik STEBĖTI, bet ir DALYVAUTI diskusijoje, kviečiame iš anksto registruotis: https://bit.ly/3u4TdYM

2021 m. gegužės 18 d. dieną, prieš susitikimą, Jums bus atsiųstos instrukcijos, kaip prisijungti prie vaizdo transliacijos.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.