Renginys Druskininkuose vyks hibridiniu būdu: ką būtina žinoti

Renginys Druskininkuose vyks gegužės 28-29 dienomis hibridiniu būdu.

Dėl šalyje galiojančių epidemiologinių apribojimų, renginys vyks pagal LR Vyriausybės nustatytas saugumo taisykles. Todėl prašome visų dalyvių iki gegužės 17 d. (pirmadienio) užpildyti apklausą dėl dalyvavimo renginyje gyvai ar nuotoliu. Tai svarbu planuojant renginio eigą. Apklausa bus šią savaitę išsiųsta užsiregistravusiems ir dalyvio mokestį sumokėjusiems asmenims. Neužpildę apklausos, stebėti renginį galėsite tik nuotoliniu būdu.

Dėl epidemiologinių saugumo reikalavimų bus ribojamas užsiregistravusių dalyvių patekimas į sales. Jeigu užsiregistruosite dalyvauti renginyje gyvai, tačiau dėl viršyto dalyvių skaičiaus negalėsite patekti į salę, stebėti renginį galėsite nuotoliniu būdu iš kitos vietos.

Į Druskininkus vykstantiems dalyviams registracijos metu gali reikėti parodyti savo asmens dokumentą. Bus privaloma pateikti Rūmų nario pažymėjimo numerį, taip pat vieną iš šių dokumentų:

  • Kad yra pasiskiepiję ES vaistinių preparatų registre įregistruota COVID-19 ligos vakcina:
    • praėjus 1 savaitei po „Comirnaty“ ar „COVID-19 Vaccine Moderna“ vakcinos antrosios dozės suleidimo pagal skiepijimo schemą;
    • praėjus 4 savaitėms po „COVID-19 Vaccine Janssen“ vakcinos dozės suleidimo;
    • praėjus 4 savaitėms po pirmos „Vaxzevria“ vakcinos dozės suleidimo, bet ne ilgiau kaip praėjus 12 savaičių;
    • po antros „Vaxzevria“ vakcinos dozės suleidimo pagal skiepijimo schemą;
  • Kad persirgo COVID-19 liga ir diagnozė buvo patvirtinta remiantis teigiamu SARS-CoV-2 PGR tyrimo ar antigeno testo rezultatu, o nuo teigiamo tyrimo rezultato praėjo ne daugiau kaip 180 dienų (bet ne anksčiau nei asmeniui baigėsi paskirtos izoliacijos terminas);
  • Kad turi ne anksčiau nei prieš 24 valandas, skaičiuojant nuo ėminio paėmimo akimirkos, atliktą COVID-19 tyrimą (SARS-CoV-2 PGR tyrimą ar antigeno testą) ir gautą neigiamą atsakymą.

Tokius pačius dokumentus, išskyrus Rūmų nario pažymėjimo numerį, turės parodyti ir šventinio koncerto dalyviai, kurie nesiregistruos dalyvauti renginyje gyvai.

Į renginį bus įleidžiami tik medicinines kaukes arba respiratorius dėvintys dalyviai. Jeigu dėl epidemiologinių ribojimų renginio organizatoriai negalės užtikrinti geriamojo vandens, prašome dalyvių renginio metu tuo pasirūpinti patiems.

Registraciją į renginį galima rasti čia: https://bit.ly/2NouGxo

Įspėjame, kad registracija artimiausiu metu bus sustabdyta.

Dėl klausimų kreiptis: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba +370 655 22266.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.