„Baltijos šalių odontologų dienos 2021“ konferencijoje – nauji lektoriai ir paskaitos visai odontologo komandai

Spalio 22-23 dienomis Vilniuje įvyks kas dvejus metus organizuojama tarptautinė mokslinė konferencija „Baltijos šalių odontologų dienos 2021“. Jos dalyviai turės galimybę išgirsti naujų lektorių paskaitas, skirtas ne tik gydytojams odontologams, bet ir visai jų komandai.

Konferencijos mokslinę programą parengęs prof. dr. Tomas Linkevičius atskleidžia, kad šiemet pagrindine tema tapo dantų implantacija, o pranešimų metu bus apžvelgti visi implantacijos etapai.

„Manau, kad tai bus labai įdomu ir vertinga konferencijos dalyviams. Bus apžvelgtas burnos higienisto požiūris į dantų implantus, paruošimas implantacijai ir implanto įsukimas skirtingais būdais. Taip pat kalbėsime apie minkštųjų audinių manipuliacijas, kurios reikalingos sukant implantą arba pagerinant audinių būklę prieš ir po implantacijos.

Nemažai dėmesio bus skirta kaulo priauginimo procedūroms, taip pat gydytojo odontologo bei dantų techniko požiūriui į protezavimą“, – sako profesorius.

T. Linkevičius pabrėžia, kad šiemetinės konferencijos išskirtinumas toks, kad ji bus skirta ne tik gydytojams odontologams, kaip anksčiau, o visai odontologo komandai.

„Tiek gydytojai odontologai, tiek jų asistentai, burnos higienistai ar dantų technikai tikrai ras tai, ko galės pasimokyti ir taip pagerinti savo darbą“, – įsitikinęs T. Linkevičius.

Konferencija „Baltijos šalių odontologų dienos 2021“ dalyviams pasiūlys ir išskirtinę paskaitų programą. Pranešimus skaitys ne tik kolegos iš kaimyninių šalių, bet ir retai matomi lektoriai iš Lietuvos.

„Lietuvos lektorių rinka nėra didelė, todėl kartais pasigirsta kolegų pamąstymų, kad konferencijose paskaitas skaito tie patys veidai ir jau iš anksto žinoma, koks bus pranešimo turinys. Šioje konferencijoje norime naujo požiūrio, todėl pranešimus skaitys rečiau tai darantys specialistai.

Ši konferencija bus ypatinga, nes joje bus daug gerąja prasme nežinomųjų. Tikiu, kad konferencijos dalyviams bus įdomu pamatyti naujus veidus ir išgirsti jų mintis.

Keli kolegos pristatys savo mokslinius darbus. Tai bus įdomu dėl to, kad tai nebus tiesiog sausi moksliniai traktatai. Bus kalbama apie tai, kaip paversti mokslą lengvai prieinamu ir susieti su klinikine praktika – pradėti taikyti naujus metodus kasdienėje veikloje“, – teigia prof. dr. T. Linkevičius.

Susipažinti su tarptautinės konferencijos, kuri vyks parodų ir kongresų centre „Litexpo“, programa ir registracija galite čia: https://bit.ly/3wNal5I

Spalio 22-23 dienomis taip pat vyks ir tarptautinė specializuota paroda. Daugiau informacijos apie tai rasite čia: https://bit.ly/3zzTHss

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.