Jau galima įsigyti bilietus į tarptautinę specializuotą parodą „Baltijos jūros regiono šalių odontologų dienos“

Kas antrus metus organizuojama didžiausia Baltijos šalyse tarptautinė paroda „Baltijos jūros regiono šalių odontologų dienos“ kviečia susitikti kongresų centre „Litexpo“. Parodos pagrindinis dėmesys skiriamas odontologijai ir su ja susijusiomis naujovėmis, inovacijomis bei aktualijomis.

Spalio 22-23 dienomis čia susitiks žinomiausi odontologijos specialistai iš Lietuvos ir kaimyninių šalių, tarptautinių asociacijų vadovai, odontologijos prekinių ženklų atstovai ir paslaugų tiekėjai. Paroda – tai galimybė pristatyti ir tuo pačiu susipažinti su naujomis tendencijomis, dalintis gerąja patirtimi bei gilinti profesines žinias ir kompetencijas.

Įsigyti bilietus į parodą galima čia: https://bit.ly/3zXIHWk

Įspėjame, kad lankytis parodoje gali tik asmenys, kurie turi Lietuvos Respublikos patvirtintą, galiojantį Galimybių pasą ir asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

Tuo pačiu metu vyks ir tarptautinė mokslinė konferencija „Baltijos šalių odontologų dienos 2021”, kurią organizuoja Lietuvos Respublikos odontologų rūmai.

Susipažinti su tarptautinės konferencijos, kuri vyks parodų ir kongresų centre „Litexpo“, programa ir registracija galite čia: https://bit.ly/3wNal5I

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.