Odontologai pataria: burnos vėžys – kaip sumažinti riziką

LR Odontologų rūmai tęsia burnos sveikatos puoselėjimo akciją „Graži šypsena yra balta“ ir šia proga surengs nemokamą nuotolinę diskusiją visuomenei apie burnos vėžį.

Diskusija vyks lapkričio 8 dieną, 18:30 val. Joje Rūmų Vilniaus teritorinio skyriaus vadovė ir Lietuvos medikų sąjūdžio Valdybos pirmininkė Auristida Gerliakienė papasakos, kokiais būdais galima sumažinti burnos vėžio riziką, kaip atpažinti pirmuosius ligos požymius ir kokių veiksmų tuomet derėtų imtis.

Dalyvauti šioje diskusijoje nieko nekainuos. Ji bus nemokamai transliuojama LR Odontologų rūmų „Facebook“ paskyroje: https://bit.ly/OdontologuRumai. Transliacijos metu žiūrovai galės užduoti rūpimus klausimus, į kuriuos bus atsakyta.

Daugiau informacijos apie renginį – https://bit.ly/burnosvezys 

Nuo rugsėjo pradžios Odontologų rūmai vykdo akciją „Graži šypsena yra balta“, kurios metu skatina burnos sveikatos priežiūrą. O už tai, kad puoselėjate savo sveikatą, Rūmai jums dovanos dar daugiau sveikatos. Daugiau apie akciją – čia: https://bit.ly/grazisypsena 


Ankstesnes „Odontologai pataria“ diskusijas galite pamatyti arba paklausyti šiose platformose:

Youtube: https://bit.ly/2RrHc0X

Podbean: https://bit.ly/2NvFr1a

Spotify: https://spoti.fi/3eV4hCZ

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.