VASPVT papildė 2021 m. tikrinamų įstaigų sąrašą

Informuojame, kad Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba (toliau – VASPVT) 2021-10-27 (t. y. vakar) į 2021 m. dokumentų vertinimo planą papildomai įtraukė įstaigas, kurioms 2007 m. I pusmetį buvo išduotos odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigos licencijos (plane žiūrėti nuo 524 punkto).

Pridėtame dokumente galite patikrinti, ar Jūsų įstaigoje bus atliekama licencijos sąlygų laikymosi priežiūra (dokumentų vertinimas) dar šiais metais.

Susipažinti su visa informacija apie licencijos sąlygų laikymosi priežiūrą (dokumentų vertinimą) galite atsidarę šią nuorodą: https://vaspvt.gov.lt/node/1186

Informaciją, kaip Jūsų įstaigai tapti Odontologų rūmų nare, rasite čia: https://bit.ly/2OvDPoq

Jeigu Jūsų įstaiga yra Odontologų rūmų narė ir turite klausimų dėl būsimo patikrinimo – susisiekite su Odontologų rūmų teisininke Ieva Korzikaite el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 

Susipažinti su atnaujintu sąrašu galite čia: https://bit.ly/3GrRzqR

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.