Odontologų bendruomenei – reguliarūs Pirmosios medicinos pagalbos kursai

Išaugus susidomėjimui, LR Odontologų rūmai ketina ir toliau reguliariai rengti Pirmosios medicinos pagalbos kursus odontologų bendruomenei.

Šiemet Rūmai surengė ne vieną renginį, skirtą Pirmosios medicinos pagalbos kursams. Tokie renginiai vyko Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose bei Panevėžyje.

Pastebėjus didelį bendruomenės susidomėjimą ir tokių kursų poreikį, Rūmai ir toliau reguliariai juos rengs. Informacija apie artimiausius planuojamus renginius bus paskelbta įprastais kanalais  – Rūmų svetainėje, socialiniuose tinkluose ir el. paštu.

Taip pat bus pasiūlyta naujovė – Pirmosios medicinos pagalbos kursai jūsų klinikoje. Tam, kad kursai būtų surengti jūsų klinikoje, reikės surinkti pakankamą dalyvių grupę (1 grupė – 20-25 asmenys) ir kreiptis šiais kontaktais: tel. +37065270447 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.