Paaiškėjo dešimtasis akcijos „Graži šypsena yra balta“ laimėtojas

Rugsėjo mėnesį startavusi ir jau daugiau nei tūkstantį dalyvių sutraukusi išskirtinė LR Odontologų rūmų organizuojama akcija „Graži šypsena yra balta“ turi dešimtąją laimėtoją, kuriai dovanojama dar daugiau burnos sveikatos.

Laimėtoja tapo Rūmų narės klinikoje „Švyti“ Klaipėdos rajone, Slengiuose apsilankiusi ir odontologines paslaugas gavusi Gitana Bertulienė. Jai atitenka 100 eurų vertės odontologinių paslaugų prizas.

Pacientai tęsia didelį susidomėjimą akcija „Graži šypsena yra balta“ ir gausiai siunčia dokumentus už odontologines paslaugas, taip parodydami, kad įvairiuose Lietuvos miestuose veikiančios odontologijos klinikos dirba sąžiningai. Nuo akcijos pradžios sulaukėme jau daugiau kaip 1100 akcijos dalyvių.

Akcija „Graži šypsena yra balta“ dar tik įsibėgėja ir truks iki pat šv. Kalėdų. Iki šių metų gruodžio 23 d. akcijos dalyviams kiekvieną savaitę bus dalinami 100 eurų vertės odontologinių paslaugų prizai, o akcijos pabaigoje trims laimingiesiems atiteks 1000 eurų vertės odontologinių paslaugų prizai.

Dalyvauti akcijoje – labai paprasta: tereikia atsiųsti mokėjimo dokumentą už suteiktas odontologines paslaugas. Už tai pacientams bus dovanojama dar daugiau burnos sveikatos. Daugiau informacijos ir registracija: https://bit.ly/3zO0v6b

 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.