Pasitarkime: kas renkasi dantų implantą – odontologas ar pacientas?

Kviečiame savo bendruomenę į virtualų #pasitarkime susitikimą, kuriame bus kalbama apie dantų implantus: kas juos renkasi – gydytojas odontologas ar pacientas?

Ši diskusija vyks lapkričio 30 d., 19 val. Joje su dantų implantais susijusias temas aptars burnos, veido ir žandikaulių chirurgas prof. dr. Gintaras Janužis bei gyd. odontologė Violeta Raslanienė.

Apie gydytojo ir paciento vaidmenį planuojant gydymą, ar visada gali būti pildomi paciento norai, ką būtina suderinti gydytojui su pacientu papasakos prof. dr. G. Janužis. O gyd. odontologė Violeta Raslanienė, turinti ilgametės patirties Pacientų sveikatai padarytos žalos nustatymo komisijoje su SAM pasidalins patirtimi dėl ko dažniausiai kyla konfliktai su pacientais ir kaip to galima išvengti.

Diskusijos, kuris vyks Zoom platformoje, vietų skaičius yra ribotas, todėl kviečiame registruotis tik tuos, kurie iš tiesų norės diskutuoti ir užduoti klausimus. Lapkričio 30-ąją, prieš susitikimą, Jums bus atsiųstos instrukcijos, kaip prisijungti prie vaizdo transliacijos.

Registruotis galima čia: https://bit.ly/3Fm1dtq

Diskusija taip pat bus transliuojama uždaroje Odontologų rūmų „Facebook“ grupėje, skirtoje Rūmų nariams.

Siekdami užtikrinti didesnę nuotolinio susitikimo kokybę, kviečiame Jus dominančius klausimus iš anksto įrašyti čia: https://bit.ly/3noPapm

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.