Pasibaigusioje akcijoje „Graži šypsena yra balta“ – trijų didžiųjų prizų laimėtojai

Rugsėjį prasidėjusi išskirtinė Odontologų rūmų akcija „Graži šypsena yra balta“ pasibaigė. Gruodžio 23-iąją išaiškinti trys laimingieji, kuriems atiteko pagrindinės akcijos dovanos – kiekvienam po 1000 eurų vertės odontologinių paslaugų prizą.

Vienu iš pagridinio prizo laimėtojų tapo Rūmų narės klinikoje „Aldenta“ apsilankęs Bronius Skurdelis. Didįjį prizą taip pat gavo „Šiaulių implantologijos centre“ odontologines paslaugas gavusi Vitalija Kublickienė bei „Liepų odontologijos klinikoje“ ir „Evadenta“ apsilankiusi Dainora Paškauskienė

Iš viso akcijoje dalyvavo daugiau kaip 1800 dalyvių, 15 iš jų buvo apdovanoti savaitiniais 100 eurų vertės odontologinių paslaugų prizais.

„Tokią akciją vykdėme pirmą kartą, todėl džiaugiamės, kad sulaukėme gausaus visuomenės susidomėjimo. Tai tik patvirtina, kad gyventojams rūpi jų burnos sveikata“, – sako Odontologų rūmų Tarybos pirmininkė prof. dr. Vilma Brukienė.

Primename, kad burnos sveikata reikia rūpintis visada: kasdien du kartus per dieną bent po dvi minutes valyti dantis, reguliariai – du kartus per metus – apsilankyti pas odontologą burnos profilaktikai. Taip ne tik pasirūpinsite, kad jūsų šypsena būtų graži ir balta, bet ir anksčiau laiko užkirsite kelią galimoms burnos sveikatos problemoms.

 

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.