Kviečiame ir toliau būti kartu su Odontologų rūmais

Odontologų bendruomenė 2021 metais parodė išskirtinį pasitikėjimą Odontologų rūmais. Nors narystė nėra privaloma, jos verte ir teikiama nauda patikėjo daugiau kaip 7,3 tūkst. gydytojų odontologų bei burnos priežiūros specialistų, taip pat dar beveik 800 odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigų.

Kviečiame likti kartu su Rūmais ir tęsti pradėtus darbus. Nuo šių metų sausio 1-osios iki kovo 31-osios galima pratęsti narystę Odontologų rūmuose arba tapti naujais nariais. Kiek kainuoja narystė Rūmuose?

* Rūmų nariui (fiziniam asmeniui), turinčiam savo odontologinės priežiūros (pagalbos) įstaigą, kurioje dirba vienas darbuotojas (t. y. jis pats), taikomas metinis įstaigos Rūmų nario mokestis ir netaikomas metinis fizinio asmens Rūmų nario mokestis.

Daugiau informacijos apie narystę Rūmuose – el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paskambinus tel. +370 652 01 253.

Pasirinkę būti Rūmų nariais jausite akivaizdžią naudą.

  • Rūmų nariams konsultacijos odontologinės bei burnos priežiūros veiklos organizavimo ir vykdymo, dokumentų rengimo ir diegimo, vidaus audito klausimais yra nemokamos.
  • Rūmų nariams pagalba licencijų gavimo, tikslinimo, galiojimo stabdymo panaikinimo klausimais yra nemokama.
  • Kiekvienas Rūmų narys laiku gauna kokybišką informaciją, susijusią su vykdoma veikla, visomis informavimo priemonėmis nemokamai.
  • Rūmų nariai turi galimybę gilinti profesines žinias ir ugdyti kompetencijas dalyvaudami Rūmų organizuojamose konferencijose, seminaruose, mokymuose ir kituose renginiuose kelis kartus mažesnėmis kainomis nei ne Rūmų nariai.
  • Rūmai savo nariams organizuoja specialias diskusijas „Pasitarkime“, kuriose kartu su nariais kalbama apie jiems svarbias temas / problemas.

Visada vertiname Jūsų pasirinkimą ir laukiame Odontologų rūmuose.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.